harrastusryhmiä

Keramiikka

Keramiikkapaja kokoontuu viikoittain torstaisin iltapäivällä. Tutustumme eri savilajehin, tekniikoihin, muotoiluun ja lasitteisiin. Iloisella ja rennolla asenteella. Jokainen voi toteuttaa omia ideoitaan. Lopputulos on meillä  aina iloinen yllätys! Maailman asiatkin laitetaan kuntoon työn ja kahvittelun lomassa.

Taideyhdistyksellä on polttouuni, dreija, mankeli ja muita keramiikan työkaluja ja tarvikkeita. Savimateriaalin ja lasitteet hankkii kukin itse tai yhteishankintana. Paja on maksuton, vain uunin käytöstä peritään maksu käytön mukaan.

harrastusryhmiä

Maalaus

Uusi oman työskentelyn maalausryhmä on tänä syksynä aloittanut toiminnan. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 13 Pihagalleriassa. Ota mukaan omat välineet ja tule maalaamaan.

harrastusryhmiä

Valokuva

– valokuva –

harrastusryhmiä

Akvarelli

Akvarellimaalausta harrastava 15 hengen ryhmä maalaa tiistaisin Pihagalleriassa. Näinä iltapäivinä on tilaisuus oman työskentelyn ohessa vaihtaa kokemuksia ja uusia ideoita, ja silloin tällöin kokeilla ehkä jotakin uutta. Ryhmä on tällä hetkellä täynnä, mutta halukkaat uudet akvarellistit: Tervetuloa keskiviikkoisiin maalausiltapäiviin!

koulutustoimintaa

Kurssit

– kurssit –

tietoa, taustaa ja inspiraatiota

Yhdistyksen kirjasto

– kirjasto –

Toivoisinpa osaavani piirtää. Olen aina halunnut piirtää. Antaisin oikean käteni, jos osaisin piirtää. Sen täytyy olla hirveän rentouttavaa.

alan ayckbourn