Tervetuloa jäseneksi

Hienoa että olet päättänyt liittyä yhdistykseemme ja tulla mukaan joukkoomme haluamillasi tavoin taidetta harrastamaan.

mitä teemme

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää taiteiden harrastusta ja tasoa kotipaikkakunnallaan Mäntsälässä sekä koota taiteen harrastajat mukaan yhteiseen toimintaan. Yhdistyksen jäsenenä sinä voit osallistua yhteisnäyttelyihimme, voit vuokrata edullista näyttelytilaa, osallistua taideretkiin, jäseniltoihin, kulttuuritilaisuuksiin, siivoustalkoisiin ja yleensä kaikkeen yhdessä tekemiseen. Tule reippaasti mukaan yhdistyksen toimintaan. 

Täytä jäseneksiliittymislomake helpoiten verkossa ja jätä se saman tien käsiteltäväksi. Saat laskun jäsenmaksun suorittamista varten sähköpostitse jäsenyyden rekisteröinnin jälkeen.

(Tulossa: Voit täyttää jäsentietolomekkeen tietokoneellasi. Tulosta se ja allekirjoita. Tuo tai lähetä postissa yhdistykselle alla olevaan osoitteeseen.)

Jos haluat täyttää jäsentietolomakkeen käsin, avaa ja tulosta se tästä. Täytä ja allekirjoita. Tuo tai lähetä postissa yhdistykselle alla olevaan osoitteeseen.

Paperilomakkeen palautus suljetussa kuoressa toimistolle tai postitse: Mäntsälän Taideyhdistys, Jäsenasiat, Kivistöntie 2, 04600 Mäntsälä. Saat laskun jäsenmaksun maksamista varten jäsenyyden rekisteröinnin jälkeen valintasi mukaan sähköpostitse tai kirjeenä. Lisätietoja tarvittaessa puh. 050 322 7511.

Uuden taiteilijan tulee kairata reikä tuntemattomaan ja pilkkiä siitä.

Käytämme evästeitä näiden sivujen käytettävyyden parantamiseksi. Mitään yksilöiviä käyttäjätietoja ei tallenneta.