MÄNTSÄLÄN TAIDEYHDISTYS – TOIMINTA

Mäntsälän taideyhdistys – Toiminta on alkanut jo vuonna 1955. Yhdistyksemme on toiminut siten jo yli 60 vuotta. Yhdistyksemme on edelleen aktiivinen ja kehitämmekin toimintaamme yhdessä jäseniemme kanssa. Otamme vastaan ilomielin kehitysehdotuksia. Alla näet tällä hetkellä toiminnassa olevat harrastusryhmämme. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme, ota meihin yhteyttä sivustomme alareunasta löytyvällä lomakkeella. Yhteystietomme löydät myös Yhteystiedot -välilehdeltä valikostamme.

Yhdistyksemme järjestää tällä hetkellä harrastusryhmiä omissa tiloissamme mm. seuraavista taidelajeista: keramiikka, akvarelli ja maalaus. Harrastusryhmiin osallistumisessa edellytämme, omia tarvikkeita. Harrastusryhmissä on kahvitarjoilu. Voit ottaa omat eväät mukaan.

Seuraathan yhdistyksemme tapahtumakalenteria ja ilmoituksia Mäntsälän Uutisten seurapalstalla. Päivitämme tietoja myös Facebookiin. Löydät meidät Mäntsälän taideyhdistys -nimellä.

harrastusryhmä

Keramiikka
to 13.00

Keramiikkapaja kokoontuu viikottain torstaisin iltapäivällä.  Tutustumme eri savilajehin, tekniikoihin, muotoiluun ja lasitteisiin. Iloisella ja rennolla asenteella. Jokainen voi toteuttaa omia ideoitaan. Lopputulos on meillä aina iloinen yllätys! Maailman asiatkin laitetaan kuntoon työn ja kahvittelun lomassa.

Taideyhdistyksellä on polttouuni, dreija, mankeli ja muita keramiikan työkaluja ja tarvikkeita. Savimateriaalin ja lasitteet hankkii kukin itse tai yhteishankintana. Paja on maksuton, vain uunin käytöstä peritään maksu käytön mukaan.

Mantasalan-Taideyhdistys-keramiikkapaja-kuva-1
Mantsalan-Taidyhdistys-Maalausryhma-kuva-2
harrastusryhmä

Maalaus
ke 13.00

Oman työskentelyn maalausryhmä on toiminut vuodesta 2019 lähtien. Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 13 Pihagalleriassa. Ota mukaan iloista mieltä, omat välineet ja tule maalaamaan. Voimme myös opiskella yhdessä uusia tekniikoita tai inspiroitua toistemme töistä.

harrastusryhmä

Valokuvaus

Taideyhdistys järjestää valokuvakerhotoimintaa.

Viimeisimmäksi olemme järjestäneet “Valokuvaaminen mobiililaitteilla” sekä “Valokuvaaminen järjestelmä- ja taskukameroilla”.

Seuraathan yhdistyksen tapahtumakalenteria ja ilmoituksia Mäntsälän Uutisten seurapalstalla. Päivitämme tietoja myös Facebookiin. Löydät meidät Mäntsälän taideyhdistys -nimellä.

Mäntsälän-Taideyhdistys-valokuvausryhmä
Mantsalan-Taidyhdistys-Maalausryhma-kuva-1
harrastusryhmiä

Akvarelli
ti 13.00

Akvarellimaalausta harrastava ryhmä maalaa tiistaisin Pihagalleriassa. Tiistai-iltapäivinä on tilaisuus oman työskentelyn ohessa vaihtaa kokemuksia ja uusia ideoita, ja silloin tällöin kokeilla ehkä jotakin uutta. Halukkaat uudet akvarellistit: Tervetuloa tiistaisin maalausiltapäiviin!

koulutustoiminta

Kurssit

Seuraathan yhdistyksen tapahtumakalenteria ja ilmoituksia Mäntsälän Uutisten seurapalstalla. Päivitämme tietoja myös Facebookiin. Löydät meidät Mäntsälän taideyhdistys -nimellä.

Yhdistys suunnittelee ja järjestää aktiivisesti erilaista kurssitoimintaa.

Mäntsälän-Taideyhdistys-kirjasto-kuva-1
tietoa, taustaa ja inspiraatiota

Yhdistyksen kirjasto

Yhdistyksellä on pieni kirjasto. Olemme saaneet lahjoituksina taidekirjoja. Jäsenet voivat lainata kirjoja.

Luettelo lainattavista kirjoista julkaistaan myöhemmin. Mikäli etsit jotakin tiettyä kirjaa voit lähettää kyselyn osoitteeseen info@mantsalantaide.fi.

Toivoisinpa osaavani piirtää. Olen aina halunnut piirtää. Antaisin oikean käteni, jos osaisin piirtää. Sen täytyy olla hirveän rentouttavaa.